z Rabí láska

z Rabí láska

Anotace: ,

V časech jeho nedostatku
na svatou Annu k ránu
z tvýho čela jinovatku
snídám jako manu

Až budeme v pánu
bůhví co pak příjde
v černých hadrech
za tu bránu
...ale láska zbyde.

Bude jen tak poletovat
mezi létem babím
od Budětic k Rabí

V čase síly slunce svitu
kdy v klekání se rožní
díky bože se mnou jsi tu
myslím tebe! aspoň do žní!
Autor zenge, 28.04.2009
Přečteno 274x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Zpátky, NikitaNikaT., Mario de Janiero, Mbonita, Rbb, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mi se to líbí.

30.04.2009 18:25:00 | NikitaNikaT.

Líbí se mi bez nadsázky
tvoje básně plné lásky
sluníčko v nich svítí
už nejsou tmou v řiti...Ty lásky!

29.04.2009 15:21:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí