Sen

Sen

Anotace: Každému se něco zdá, ale sny o lásce jsou nejkrásnější

Každé ráno polibkem mne probouzej
Svou lásku mi klidně dej
Věř že ji nezradím
Kvůli jiné hlavu neztratím

Žijme spolu krásný sen
A bude krásný každý nový den
Kdy vedle TEBE budu se probouzet
A každý den tě líbat, chci k Tobě hned

Často zdává se mi o tvé tváři
Jsme v parku, slunce září
Ty dáváš mi tak něžně své rty
Má ústa se poddávají tvým

A slavík k celé té kráse
Zpívá píseň, tak jemně, tence
Je krásný jarní den
A já s Tebou žiji náš krásný sen
Autor Nazgul1986, 29.04.2009
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí