Vyznání V

Vyznání V

Anotace: Mé tajné přání

Dnes prosím tě plakej,
protože tvé slzy jsou hvězdy,
nezapomínej ale, že po pláči je úsměv,
a to je měsíc, který tmu prozáří.

Své vlasy rozhoď v dál,
všude tam kudy se touláš,
v příbězích o lásce,
když princ zachraňuje sen.

Dnes prosím tě plakej,
nech si setřít slzy z tváří,
pak polehoučku je na oblohu zasadit,
vždy budou zářit, skrz tvé oči.

Dnes rozevři náruč,
přej si co si přát máš,
vždyť jen vítr ti pošeptá,
oběť mého tajného přání…
Autor Láďa, 29.04.2009
Přečteno 559x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Bíša, Joyo, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nádherný! "o)

06.05.2009 16:31:00 | Churry

V Tvých básních nalézám vždycky cosi neuchopitelného, jen se to dotkne a zase laškovně nebo ostražitě stáhne, ale tím líp - moc dobře se na to dívá:)

29.04.2009 16:01:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí