Mám ráda...

Mám ráda...

Anotace: Vidím krásný svět rozkvetlý proud slov a všude samý květ...

Mám ráda, když si blízko mě.
Sladké rty líbají hebkou kůži,
dech plane po mé tváři
a já cítím, že si u mě.

Mám ráda, když se na mě zadíváš
a nasadíš výraz, který prosí o slitování.
Úsměv tvůj je tak omamná vůně
a polibky si jej vezmu, když ke mně mluvíš.
Oči s řasami andělsky krásnými
a jiskřičky s ďábelským výrazem,
který dokáže zbavit smyslů
a pohltit smyslným tónem,
splanutím a divokými vášněmi.

Mám ráda, když si mě k sobě přitulíš
a nosíváš mě ve svých dlaních jako bílé peříčko,
které právě spadlo s oblohy.
Když mě objímáš,
cítím jak ti bije tvé velké srdce.
Vím,láska tu je a není ponořena v řece!
Autor klara07, 29.04.2009
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí