Přijď...

Přijď...

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=XBNwaeCr7fg

Přijď ke mně
A slib mi,
Že mě už nepustíš…
Obejmi mne
Až tlukot srdce uslyšíš,
Polib mne a hlavně mě nenech jít -
Nenech mě utápět se v sobě a marně snít
Jsi malý zázrak
A stáváš se mou posedlostí
Mám v sobě nedůvěry dosti…
Jsi malý zázrak
A já se chci dostat ven
Tak neukončuj ten můj sen

Pokud bude Tvá hra upřímně mé touhy hřát,
Mohu slíbit, že po Tvém boku budu ráda spát.

Pro Tvé oči, pro své okolí,
Naše touhy nás dva zabolí -
Pokud uteču do dáli a někdo jiný Tvou pochodeň zapálí…

Přijď ke mně, hned
A stiskni mě hodně pevně -
Tobě už nechci utéct
A citu se vzdát,
Přijď ke mně zpět
A pohlaď mě něžně -
Chci vědět, že mě máš rád..

Ať je tvá hra tvrdá
A já budu hrdá
Na to, že jsem si vybrala -
A konečně se oddala…
Autor Ammazonic, 29.04.2009
Přečteno 369x
Tipy 10
Poslední tipující: Indigo, Bíša, Fighting Dreamer, enigman, labuť, Žqáry, JAZBY, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí