Mülujem ťa

Mülujem ťa

Anotace: Vím, pro vás jsou to jen chabé verše,kterých jsou tu tisíce. Pro mě však znamenají vela moc. Jsou jen pro jednu jedinou osobu. VELA MOC ŤA MILUJEM!!!! =D

Láska má veľmi veľa podôb,
je ako dážď, ktorý padal nepoznám.
Ako tie kvapky, ktoré padaly na mňa,
na toho, kto tu verše píše sám.

Láska je deň, ktorý zmení sa v noc.
Ako človek, ktorý príde ti na pomoc.

Snad jednu podobu tobě můžu dát.
Lásku, ktorá s tebou chodí spať.
Je ako slnko, ktoré na oblohe září,
svojim svetlom život dáva dál.

Láska je ako voda čo zteče z dlane,
ako piesok, ktorý narazil sa v čase.
Je to symfónia,
keď človek nikdy nie je sám

Snad jenom hviezdu z oblohy ti môžem dať.
Pre teba vydal som sa ju hľadať.
Na ceste som pořád stále sám,
ale až budem držať ju vo svojej dlani,
do sveta vykřičím:
JEN MNOU BUDEŠ NAVZDY MILOVÁN!!!!!
Autor raconteur, 29.04.2009
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Nomad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí