láska jako to nejkrásnější pouto světa ;)

láska jako to nejkrásnější pouto světa ;)

Anotace: .....zas jedna úvahová.......Láska, pouto co svazuje a škrtí a nebo to nejkrásnější co tě může potkat?....

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

Láska,
pouto co svazuje a škrtí
a nebo
to nejkrásnější co tě může potkat?
je to něco o co stojí každý
a nebo
se jen mílíme,
co si myslíš ty?
je dost lidí co ji odsuzuje,
a nebo odsuzují protějšky?
ale proč vlastně?
proč nemají rádi ten krásný pocit,
pocit něhy,
pocit nenahraditelnosti,
pocit bezpečí
a nebo
pocit štěstí,
proč někteří po lásce netouží,
a proč někteří ji hledají do zkonání světa
a do smti ji nenajdou,
proč někteří z nás nemájí rádi ty druhé,
je to snad pro jejich povahu, kterou nesnesou
nebo čím to je?
je to celé zamotané a nad každou otázkou lze
dlouze polemizovat,
každý má svůj názor
a
každý si jde pevně za svým,
každý chce být vyjímečný
a každý chce být něco extra,
každý má tendenci snažit se být lepší než ten druhý
proč?
je to boj života,
je to bahno života,
a jak se říká, jedině svině v něm umí chodit.
přesně to tak je,
a změnit to už nejde.
ale nad celým tím zkaženým světem
stojí
jedno velké kouzlo,
které dokáže až neuvěřitelné věci,
věci co nelze vysvětlit,
věci až neskutečné a nádherné,
at si říká každý co chce, největším kouzlem světa je láska,
pokud ji potkáš cestou životem
tak tě polapí,
sváže svým čarovným řetězem
z kterého se ti ani pryč nechce,
nesnažíš se utéct, dostat se z těch pout,
snažíš se být spoutaná hrou,
hrou života a osudu,
nebo náhody?
Autor MjUzIKberus, 30.04.2009
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí