Zkušenosti s láskou

Zkušenosti s láskou

Anotace: ... léty prověřeno ....

Upřímná láska nezůstane nikdy skryta,
prochází se duší a tolik radostí nám skýtá.
Probleskuje všemi póry toužícího těla,
její vůně zdá se pro oba dva skvělá.

Láska je jak slza, co narodí se v oku,
pak spadne do srdce a prožijem pár šoků.
Naděje, zklamání, štěstím býváme zpití,
to všechno láska je, bez ní je špatné žití.

Jen čas ti ukáže, jak je láska důležitá,
dobou nám dozraje a vše zlé se odečítá,
už víš jak se otvírají až do srdce brány,
už víš jak je důležité ošetřit všechny rány.

Jít životem s láskou je o poznání snazší,
stáváš se tím druhým, je ti pořád dražší,
trápení se rozdělí a starostí máš půl,
s milovaným člověkem je vždycky plný stůl.
Autor nejsembásník, 30.04.2009
Přečteno 394x
Tipy 30
Poslední tipující: Bamap, NikitaNikaT., Házté, shakespeares, Kozoroh 1, WAYWARD, s.e.n, Indigo, Bíša, Stoneman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto souhlasím...ST !

11.05.2009 13:37:00 | Házté

...tak tak ST

05.05.2009 20:37:00 | WAYWARD

To by měl mít každý na mysli.
Je to upřimné a poučné.
Láska má tisíc tváří,jako sám život.

A někdy je úplně slepá a bláznivá
co rozumu nemá a přece krásná.

04.05.2009 07:54:00 | s.e.n

upřímné, hezké...

30.04.2009 13:22:00 | strašidýlko-střapatý

Svatá pravda, su s tebou za jedno

30.04.2009 10:23:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí