Noční

Noční

Anotace: taková náladovka

Ty jsi ten po kterém toužím
S tebou létám, padám, kroužím
Tajemnou noční oblohou
Zlé síly na nás nemohou
Naše duše spolu tančí
S mléčnou dráhou noc se loučí
V střípkách hvězd chodíme bosí
Měsíc za nás úsvit prosí
Ať ještě chvíli posečká
Než snese nám sen na víčka
Pak barvy jitra rozmíchá
A přes práh vkročí do ticha
Autor Sandra_T, 30.04.2009
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, Harr, enigman, Bíša, zlomeny srdce, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí