Jsem řeka

Jsem řeka

Anotace: jsem tvá řeka

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Prý
že nevstoupíš dvakrát
do stejné řeky
Prý

Tohle je
potok emocí
a moře
skvostných křečí těla

A já
já jsem ta tvá řeka
co říká
Vstup
zas a znova

Jsem voda
Svlažím tvé rty
postavím tvůj chrám
a oddaně složím
své paže aby plynuly
podél tvých vln
v tom bezbřehém
útěku
od reality

Jsem řeka
tvých návratů
i splínů
a pořád
celkem tiše
plynu
Autor Bardot, 30.04.2009
Přečteno 558x
Tipy 7
Poslední tipující: zrrrr, enigman, Terčisko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak, jak to napsala Terčisko pode mnou, je moc dobré

01.05.2009 09:17:00 | zrrrr

parádně napsaná...přečetla jsem ji jedním dechem...ST

30.04.2009 21:53:00 | Terčisko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí