Má hvězdo ztracená

Má hvězdo ztracená

Anotace: Hvězdy svítí nejej na nebi, ale i v srdci...

Sbírka: Krajíc života

Hvězdo má ztracená

Má hvězdo ztracená,
mizíš mi z nočního nebe.
Já, smutná a zdrcená,
hledala v tobě kus sebe.

Má hvězdo ztrácíš se.
Už necítím tvé teplo,
když časem vracíš se.
To pohasíná tvé světlo.

Hvězdo má navrať se,
nemusíš hned, prosím
jen navždy neztať se.
V duši své ráda tě nosím.
Autor Káňátko, 24.10.2005
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mě jasných 80.

24.10.2005 22:23:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí