Nešťastná

Nešťastná

Anotace: nešťastnému

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Nešťastná
nešťastnému
vlíbá pár teček do krovek
a pak spolu odletí
do kruhů v obilí
(jen o patro výš
kam vedou schody do nebe)

Nešťastná
nešťastného
dotkne se tak
až z jeho husí kůže
může slízat pel
(a odemknout brány
do světa nekonečna)


Tebe
obejmu
Jako poprvé
A jako naposledy
A jako vždycky
když se vesmír otáčí
v té správné konstelaci
pomíjivých hvězd


Tebou
vždycky budu zasažena
jak po výbuchu
těch drobně načárkovaných
vnitřních úsměvů

A už nikdy nezatoužím
být šťastná
Autor Bardot, 01.05.2009
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý, mě se to dobře četlo :-)

01.05.2009 08:54:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí