Jsem motýl

Jsem motýl

Anotace: "protože bez lásky se nedá žít"

Nezkouším kecy o prvním máji,
lupnu ti pusu,
klidně i na podzim,
pod opadaným dubem.
Budeš se usmívat
a krabatit čelo,
pošleš mi psaníčko,
že máš mě rád.
Začnu ti zpívat,
že jsem motýl,
"který si vzal do hlavy,
že lítat z kytky na kytku ho prostě nebaví"
a ty budeš pískat do rytmu,
jakože je nám fajn,
jakože není nic jinýho,
něž ta hloupá písníčka,
než ty stromy co kvetou
a zase opadají,
jakože není nic,
co bylo by víc,
než TY a JÁ.
Autor ta co bývala Andělem, 01.05.2009
Přečteno 382x
Tipy 23
Poslední tipující: PPetrushka, urcite.me.neznas, Kristýnka15, Duhová, jesterka, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Stoneman, Hmota, zrrrr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása! jsem nadšená! jen tak dál! ST!

17.12.2009 15:46:00 | PPetrushka

jde to,jaká pak romantika,ale to tak je,skvělé

03.05.2009 12:19:00 | Radek.oslov.Šafárik

i mě se líbí... ST

02.05.2009 14:57:00 | Stoneman

tak to se mi tedy líbí - a dost ! ..ST !

01.05.2009 23:47:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí