1. Máj

1. Máj

Anotace: Nepotřebuje anotaci. Ti kdo opravdu milují, pochopí z básně snad.

S úderem půlnoci skončí lásky čas.
S úderem půlnoc skončí první máj.

Však do konce zbývá minuta pouhá,
na lásku už jen krátký čas.
Však až převrátí se čas,
nastane nový den,
nastane čas, kdy lásku dám ti zas.

Byl pozdní večer, první máj.
Byl první máj, byl lásky čas.
Byl překrásný čas, já polibek dávám ti zas.

Až odezní tento krásný čas.
Na lásku lidé vzpomenou si zas.
Láska neřídí se časem.
Je to paní v každém z nás.

Neřídím se časem.
Neřídím se světem.
Ať svítí slunce,
nebo mísí se chlad s větrem.
Navždy budu s tebou spát.
Své sny dávám ti napořád.

Byl pozdní večer-
První máj,
překrásný to čas,
kdy láska byla všude okolo nás.

Však je ještě první máj.
Ještě je lásky čas.
Proto dávám ti polibek,
doufám ve svůj sen,
že příjde nový den.
Snad budeš mě taky míti rád.
Pak sen budeme sníti pořád dál a dál.
Miluji tě napořád.
Autor raconteur, 02.05.2009
Přečteno 499x
Tipy 7
Poslední tipující: Echnaton, Anne Leyyd, WerunkaaXD, Žqáry, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé ! =)

13.05.2009 19:54:00 | Echnaton

Myslím že Mácha má konkurenci ... :) ST!

11.05.2009 21:56:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí