Májová Odysea

Májová Odysea

Anotace: Jenom jsem zkoušela něco novýho,ale v tomhle směru jsem úplně nováček,tak prosím mě nezbijte... Ale o tomhle "dílku":Vyrobeno na 1.Máje.Je to jedna z mích šťastných vzpomínek.

A šli spolu dva podél řeky
A drželi se za ruce…
Mlčeli jen se zlehka usmívali.
A já je sledovala jak šťastně vedle sebe kráčí.
Co noha nohu mine
Jak šťastna se ona k němu tulí a on jí k sobě vine..
A šli spolu kdo ví kam?
Jen si šli dál a dál
A vyprávěli příběhy
co jim vítr našeptal,
když nebyli spolu..
O čem asi jsou?
Kdo ví?
Kdo poví?
Nepoví..
Šli spolu dva,kteří se smáli..
Na jejich tváři se štěstí hřálo
a oni šli dál a dál.
Tiše housle k tomu hráli
a labutě tančili svůj valčík
poslední?
Svatební!..
Autor Javorinka, 02.05.2009
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: Live to fight, jedam, jesterka, 6thSun, Raziel PsyDearth Characith, s.e.n, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky tak rýmovaná próza...

04.05.2009 10:14:00 | Raziel PsyDearth Characith

Řekla bych prózo-báseň.
Ale je to hezké,líbí se mi.

02.05.2009 07:04:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí