Tam kde je.......

Tam kde je.......

Anotace: Mým partnerem je teď samota a ticho.

Tam kde je láska,tam jsou dvě srdce,když jedno zmizí,bolí to trpce. Tam kde je světlo,tam jsou dva páry očí,když jedny zhasnou,ty druhé brečí. Tam kde se koupou víly,tam líbal bych Tě chvíli. Ale Ty tu nejsi a víly se utopily. Tam kde se stmívá,je velká černá díra,v ní ležím já,už došla mi síla. Teď tu fouká vítr a létá hejno havranů,zatím co klepu na bránu. V tom větru zapaluješ svíčku a já viděl slzu na Tvém víčku. Ale už ji neochutnám.
Autor Rebelka21, 02.05.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: lalaa, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec mě dojal..

02.05.2009 22:35:00 | minety

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí