Chcípni už

Chcípni už

Anotace: v mých vzpomínkách...

Chcípni už v mých vzpomínkách,
vždyť už tak dávno pro mě nežiješ,
chcípni už v mých vzpomínkách,
pláči, protože vím že mě stejně přežiješ.

Nikdy už prosím nevstaň z chladné země,
květiny budu ti nosit celý život denně,
nikdy už prosím nevstaň z chladné země,
nechci se opět ponořit do vzpomínkové studně.

Chcípni už v mých dávných vzpomínkách,
když spolu jsme mnohokrát po kraji kráčeli,
nevidíc okolí, věnujíc se pouze sobě,
tak chcípni a nikdy nevstávej z chladné země.

Chcípni a přátele ztracené mi opět vrať,
vždyť život bych za ně položil,
a místo toho tebe do hrobky uložil,
a chcípni, mládí už nemá šanci na návrat.

Chcípni už v mých vzpomínkách,
vždyť stále tě miluji,
tolik byl to můj hřích,
a přání mám díky tomu jediné:
„ Chcípni už…“
Autor Láďa, 02.05.2009
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Mrs.Grázl, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré dobré....možná vážně budeš taky prokletý:0)

11.05.2009 09:57:00 | mexx

Seš dobrej! "o)

06.05.2009 16:31:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí