co jsi

co jsi

Anotace: slova,slova,slova...

vkrádám se Ti
někam

hluboko do srdce....

a už vím,že:

jsi sladkým odvarem mých suchých rtů

mléčná čokoláda v ruce alergika

pivo vyprahlýho nealkoholika

věčný svit rozbitý lampy

hořící knot nezapálený svíčky

algorytmus pro nematikáře

chycená ryba v roztržený síti

turista se smyslem dezorientace

pták bez křídel v nadmořský výšce
**********************************
Jsi nic..........
Jsi vše..........
Autor Woski, 02.05.2009
Přečteno 421x
Tipy 5
Poslední tipující: M.a.t.y.s.e.k, Isquieasuus, Bíša, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí