Pro kapky rosy

Pro kapky rosy

Anotace: ()()()

Pro kapky rosy
Co v trávě se ztratily
Pro bouřku
A následnou duhu

Pro tebe

Já už fakt nemůžu
Nemůžu se na to dívat
….

Pro slunce
Co nepřestane hřát
Možná taky jen tak
Nebudeš věřit co ti chci říct…

Nebo asi budeš…

Pro tvůj smích
Slzy, které nevidím
Jsou?
Mohly by být
Ale ty je tajíš
Jako něco, co se nenosí
Proč?

Dovádíš mě k šílenství!

Pro všechno na světě
Prosím…

Netrap mě!
Autor hazy sky, 02.05.2009
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc...líbí se mi. Upřímná, jakoby jsi mi mluvila z duše. Ale určitě je to z Tvého srdce...

02.05.2009 17:59:00 | Tenshi88

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí