Průzkumník

Průzkumník

Anotace: v hlubinách mého těla i duše

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Slabost v mých slabinách
a v morku kostí
Průzkumník v hlubinách
zas po sté se postí

Krev mojí tkáně
a srdce mých zvonů
Bráním se v bráně
křiku neuronů

Na hrotech ňader
mi zatančí blues
Z buněčných jader
si ukousne kus

Pod světlem ve tmě
se nebojí boje
Zašeptám: Veď mě
pokojně do pokoje

Spálená žárem
rozbitá upřímností
Vystačím s málem

ty zloději přítomností
Autor Bardot, 02.05.2009
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, maranika, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá , dobře čtivá za ST

02.05.2009 19:30:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí