Bez názvu

Bez názvu

Na lásce prý nezaleží, tak to je odpudivá lež
Ten kdo jí vyslovil nikdy nemiloval
Milenci se schovávají pod moudrým stromem
a šeptají si slova lásky,
které by jindy nevyslovily
Schovávají se pod temnotou a čekají
kdy konečně budou moci vyslovit pravdu.
Jejich láska je až za hrob, není ani divu
Skutky které k sobě chovají nejsou lež
Slova která si říkají je pravda
Všechno co k sobě cítí si dávají najevo
A všichni na ně hledí skrze prsty,
Jelikož toto se nesmí.
Jsou zbavení volnosti a kvůli čemu?
Jediný důvod je žárlivost těch lidí
Kteří hledí na sebe a neznají se.
Skrývají k sobě zášť a nenávist,
Všechno ostatní jde kolem.
Proč také milovat?
Vždyť v životě je pro ně tolik jiných věcí,
Které obětují a přitom neví, co ztrácí

Milovat je krásná věc.
Milovat je radost.
Být milován je překrásné.
Uléhat k někomu v noci,
Dotýkat se ho a líbat jej na rty
Překrásný je pocit lásky, který nás naplňuje
Nehleďme prosím dozadu, neotáčejme se
Na ty kteří nám zhluboka závidí.
Milujme se, takový jací jsme.
Autor Bianka dela Richi, 02.05.2009
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí