Příběh mého života

Příběh mého života

Anotace: aneb Proč?! (a nebo možná Proč zas?!) nic nic nic

A cesta ubíhá tak pomalu
a kolem je ticho, hrozné ticho.
Proč mlčíš? Vždyť přece víš, že...

Mám trochu strach, víš? Malý strach
že jak ses objevila, zase zmizíš.
bojím se o ten sen, bojím se, že se probudím.
Proč mlčíš?

Mám dlouhou bílou košili
a skříň tak akorát na míru. A nic víc.
Už ani sen co bych si zvečera přál.
Proč?
Autor Bůchví..., 02.05.2009
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, dablik007, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím proč, ale připomnělo mi to pohřebáky...

04.06.2009 22:18:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí