Můžeš říkat.....

Můžeš říkat.....

Anotace: Neřeš,nepátrej,buď rád(a),že na světě vůbec jsi!!!

Můžeš říkat: Miluji Tě,i když víš,že budeš lhát. Můžeš říkat: Jsi mé slunce,i když víš,že nebudu Tvé srdce hřát. Můžeš říkat: Jsi mé zlato, i když víš,že Tvým pokladem nemohu se stát. Můžeš říkat: Jsem Tvůj strážce, i když víš,že nebudeš se o mě prát. Můžeš říkat: Navždy spolu, i když víš,že nebudeš si to přát. Můžeš říkat lásky plné vyznání a naučené fráze i když víš,že nebudou upřímná. Proto raději mlč a nic neříkej i bez Tvých slov mi dojde,že skončil naší lásky děj.
Autor Rebelka21, 03.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí