Pohled skrz zavřené dveře

Pohled skrz zavřené dveře

Anotace: Skrz zavřené dveře dívá se na lásku, bojí se, že přetrhne ten cit jak kus provázku...

Sbírka: Jízdenka do Francie

Jak čas proudí ti mezi prsty
sleduješ jeho tvář
když delší dobu jde ti z cesty
nazýváš ho samotář
a věnuješ mu velmi nesmělý
pohled skrz zavřené dveře
v jeho blízkosti je smutek veselý
a třpytivý jako oči divé zvěře.

Další motýl s duhovými křídly
zachytl se v pavučině jeho řas
ani hvězdy nevysvitly
on zdá se ti být úžas nad úžas
a prohodíš s ním pár vět
pohled skrz zavřené dveře
někdy je lepší víc nevědět
a nemít ambice novináře.

Víla ve šlehačce ti závidí
že smíš se mu dívat do očí
a jak to bude dál, to se uvidí
budeš se smát, hlava se ti zatočí
věnuj sladkému princi jak z pohádky
pohled skrz zavřené dveře
slož jeho sny z kousků jinovatky
a dívej se mu do tváře…
Autor Shark Princess, 03.05.2009
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí