největší má životní láska

největší má životní láska

Anotace: Co s námi provede zamilovanost?

Milovat je namyslet jen na svůj vlastní prospěch
budování kariéry peníze nepoušťět z dlaní.
Milovat je zastavit se vykašlat se na spěch
odbourávat bariéryco nás nutí k pohrdání.
Milovat je podržet a podpořit v těžké chvíli
Ti co teď záda nastaví v těle kus srdce nemají.
Milovat je pozbírat střípky které ještě zbili
dva si s Tím lehce poradí a určitě se nezraní.
Rada na závěr od autora:Miluju i když jsem teď sama
své lásce bych první i poslední dala
bez něj se cítím bezcenná malá.
Zatím je svobodný tak střípek naděje snad mám
až se mi ožení potom to teprve vzdám!
Autor kávajezpět, 03.05.2009
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

04.05.2009 12:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí