vyznání

vyznání

Anotace: Čekání na odezvu od milované osoby,která se dozvěděla o tom co cítím.

Šeptám Ti do snu ale chce se mi řvát
jak to Tvé mlčení já mám teď brát?
Toužím Tě hladit a s Tebou se smát
přitom teď čekám Tvé:"Nemám Tě rád."
Nesmět se dotknout a zahrnout něžností
všechno se ve mě teď svírá úzkostí!
Doba kdy mlčíš ta pro mě je věčností
když blízko jsi letí čas světelnou rychlostí.
Autor kávajezpět, 03.05.2009
Přečteno 598x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí