Miláčku...

Miláčku...

Anotace: Další báseň určená mé lásce=)

Sbírka: Básně pro mou Lásku...

Jsem štěstím bez sebe
Potkala jsem toho nejúžasnější človíčka - Tebe
Jsi poklad, který jsem dlouho hledala
Jsi zázrak, na který jsem dlouho čekala,
který do mého života vstoupil
a do mého srdce se silně zabořil..
Přišel jsi ve chvíli, kdy jsem nedoufala..
že nikdy nebudeš můj, jsem si myslela..
Od chvíle, kdy spatřila jsem Tvé oči
Celičký svět se semnou točí
Ty nejkrásnější oči máš
celičký svět je jen náš..
Jsi má Láska, která do mého života vstoupila
a mé tajné sny naplnila...
Jsi tak sladce svůj a jsi tak roztomilý
a při pomyšlení na Tebe mi úsměv na tváři sílý..
A večer, když usínám tak sním o Tobě a doufám,
že další den budu s Tebou,
ruku v ruce.. sama sebou..
že semnou jsi, za to jsem Ti vděčná
Doufám, že naše Láska bude věčná...
Už Tě nikdy nechci ztratit!!!
Miluji Tě a nevyměním za nic!!!
Autor Salma, 03.05.2009
Přečteno 784x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí