Na dobrou noc i ráno

Na dobrou noc i ráno

Anotace: Lásce=)

Sbírka: Básně pro mou Lásku...

Už, když vyjde slunce a je tu den
je mi smutno a myslím na Tebe jen..
Pak, když na nebi jsou jsou hvězdy a vládne noc
chci Tě vedle sebe hrozně moc!
Autor Salma, 03.05.2009
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí