Pro Lucinku

Pro Lucinku

Anotace: líbí se jí:)

Zaznívají tony strun
a v dáli padá slunce.
Obloha zalézá do peřin
a zima zžírá ruce.

K ohni přitiskni je.
Neboj, nespálíš se.
Ohňem srdce bije.
To v sobe lásku nese.

Kytara zpívá,
hlasy píseň hrají.
Když očka ptáček zavírá,
děti noci ožívají.

Nakonec hraje se pro Lucinku.
Jen jeden hlas teď Lucince lichotí.
Píseň končí za chvilinku,
Však on je etapou životní…
Autor Demotivovná Dezorientace, 03.05.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí