Vzpomínky...

Vzpomínky...

Anotace: vzpomínky na krásné chvíle ve společnosti dívky..jež mi ukradla srdce

Teď ve tmě noční vzpomínám
na věci staré jako vždy
vzpomínky, radost přeci mám
když v hlavě zjevíš se mi Ty
A vzpomínám a vidím zas
jak jsi u mě po celý čas...
Na tvé dotyky vášnivé,
co zahřejí mě v zimě zlé
Na polibky, jak sladký med,
kterých chci víc a víc hned teď
Na tvoje oči nádherné
jak stromy v jarní poledne
Na vlasy jako vodopád
co schovávají před zlem snad
Na vůni , která nezmizí
při vzpomínce na tamty dny
Tak buď se mnou už napořád
a vzpomínej na tamten čas...
Autor Caladwen, 03.05.2009
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí