Pro něho

Pro něho

Anotace: Vstoupils do temnoty srdce mého tvoji tvář smím hladit pouze já mám tě nejradši ze...

Vstoupils do temnoty srdce mého
tvoji tvář smím hladit pouze já
mám tě nejradši ze všeho
možná víc než se mi právě může zdát
zůstaň mi blízko jak jen můžeš mi být
chci cítit tvou lásku co dáváš mi znát
život s tebou večer tiše chci snít
tisíckrát prožívat pocit že máš mě tak rád
pohladit tvář a usmát se z lásky
je nejvíc co můžu ti dát
sám poznáš že i větší sou krásky
zda láska ublíží už nechci se ptát
jsi čaroděj a odchodník s vášní
za lásku vášeň prodáš mi snad
má láska k tobě je nádherně zvláštní
možná proto že nečekám pád
miluji se vším co se k lásce dvou sluší
člověka co zná i druhou mou tvář
k ostatním lidem jsme oba teď hluší
to o čem sníme neřekne ani sám snář
láska má věří i na zázraky
"miluji tě" je zázrak nejkrásnější
tak mě navždycky miluj taky
pak budu láskou tvou a ženou nejšťastnější
Autor ďábel strážný, 04.05.2009
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí