Srdce je slepé

Srdce je slepé

Anotace: O tom, že pravda je schovaná, a láska tak bezbranná.

Jsou to jen křivky?
Nebo snad Láska?
Je to v mém srdci?
Či přes oči páska?

Jak rozdíl poznati?
Kde práh té podstaty?
Zpočátku tenká jak list.
Byť krásná jak tis.

Člověk však uvidí, až co čas posune
Potom už pohledne, do duše skutečné.
Páska se po čase, konečně sloupla,
A srdce hned uzří, jak láska je hloupá.
Autor svištící vítr, 24.10.2005
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Spadnou růžové brýle... :-)

25.10.2005 12:33:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí