Posílám...

Posílám...

Anotace: Dohromady to asi nedává smysl, ale... Můžete to brát jako jednu nebo jako dvě...;)

Upletu ti věnec
z pampelišek
naší lásky
a pošlu
spěšného posla
s polibkem
na dobrou noc...

V myšlenkách se loučím,
se samotou dne
a upadám do náruče noci
s podobou tebe..!
Autor monys, 04.05.2009
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí