namalovaný hvězdy.

namalovaný hvězdy.

Anotace: we can steal time just for one day.. /přemejšlim o návratu na psance..mne proste chybej ty obrazky./ tak aspon pisnicku ;) http://www.youtube.com/watch?v=lvyb7VgXGno&feature=channel_page

Vzduchem lítaj
přerušený telefonní spojení,
potrhaný sukničky tulipánů
a roztržený pupeční šňůry..
A my přitom ztrácíme jeden druhýho,
ztrácíme sami sebe.
... A já mám chuť na vanilkovou cigaretu.

Svět v pohybu,
hvězdy zhasínaly,
když jsi říkal „dobrou noc“
a všechny blondýnky sklápěly zrak,
když jsi mě vedl za ruku městem.
Všechny změny teď nesu sama,
sama na svých bedrech,
v prázdnotě celýho světa.
Bez lásky=bez kyslíku.
/jednoduchá rovnice/

Znovunalezení duší,
počítám na prstech maličkosti,
který mě svou existencí zraňujou,
její rty barvy ocelový modři,
její krkavčí zrak
a husí kůže na prsou,
tvoje kytara a prach,
kterej na ní sedá.
Polib mě,
teď,
když se nikdo nedívá.
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: pavlis, anaH, Severka, Fighting Dreamer, Srdečnice Prázdnopochvá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím z toho Hraběte...tebe i smutek...přeji ti aby jsi mohla psát i jinak...

27.05.2009 12:46:00 | Fuori dal mondo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí