ze zemí cizých

ze zemí cizých

Anotace: ,,

Ze zemí cizých
dopisy dostávám
obálky dálkou ještě voní
vím že jsou od ní!

Jeden je mořem zmáčený
a od slz slaný
druhý od slunce s pupeny
když cestou pouští karavany
ho k mýmu srdci nesli

V dalších se vítr prohání
polapen z horských strání
já všem se přiznám bez lhaní
že myslím jenom na ní.....
Autor zenge, 04.05.2009
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, sei to do, MalaIzis, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju, ta báseň navozuje zajímavou atmosféru.

04.05.2009 21:32:00 | sei to do

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí