3 dny v Paříži

3 dny v Paříži

Anotace: ... 20-24 duben

Tonutí v anonymních pocitech
ztrát
-zůstala podivná pachuť
kávy od řidiče-
Samota byla naléhavá
a ústa se snažila vyslovit
harmonické souznění
Seiny a Eiffelovy věže

//odkud lidi plivaj
na nápisy
FREE HUGS!
po sebou//

-objetí, která přinášejí něco víc než lásku-

Stálo to hodně sil nekřičet
na smutný oči
které se na mě
ráno dívaly ze zrcala.

Byly to dvě tváře.
Dva spojení lidé
-ale jeden byl Alenkou v Říši za zrcadlem-
v říši umělců na Montmartru
-objetí múz a něžná slůvka
zůstala navždy nevyslovená pod Sacre coeur-

Něco vyššího co člověk objevil
v Notre Dame

Něco nad náma
co zůstalo neoprášené na dně lidské duše
v lidském hlase.

Bylo to něco víc, než hudba
Souznění několika tónů
které nám dává odpovědi
zaplňuje prázdno
dává pocit blízkosti.

silnější než závislost.
něco víc než láska
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 04.05.2009
Přečteno 307x
Tipy 14
Poslední tipující: Simísek, Mbonita, její alter ego, Bíša, s.e.n, 6thSun, Lucie Teru, Maro Deives
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně sestavená báseň ze svých pocitů a úvah.
Najednou jakoby se měnil vžitý pohled na svět.

04.05.2009 20:27:00 | s.e.n

Krásná.....jako Paříž.....smutná

04.05.2009 20:27:00 | Lucie Teru

je to docela hezké ale oprav překlepy :-)

04.05.2009 19:29:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí