Třetí přání

Třetí přání

Anotace: tak začátek mne napadl hned... a pak jsem dostala náhlou inspiraci... proto je to takové divné... :D

Bát se říkat pravdu?
To se nevyplácí.
Jenom klesám ke dnu
a milý se ztrácí.

Lži, jen samé lži,
ty už slyšet nechce,
přání máš ještě tři,
tak prones je přece!

První, abych zapomněla,
na něj i že ho miluju.
Druhé, abych si užívala,
a jeho ať ignoruju.

Třetí přání, nejkrásnější,
co jen mohl vyslovit,
ať předchozí zapomenu
a jen spolu budem žít.
Autor loverose91, 04.05.2009
Přečteno 513x
Tipy 5
Poslední tipující: 11prdelka, zlomeny srdce, honnnzik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí