Láska je...

Láska je...

Anotace: Tak copak všechno může láska být?

Láska je pravda,
kterou člověk nevyřkne.
Láska je plamen,
který nikdy nezhasne.
Láska je cit,
živ z popela.
Láska je naprostá citová proměna.
Láska je náhoda,
která potká tě.
Láska je štěstí,
které zradí tě.
Láska je prastará touha.
Bez ní je ti ouha.
Nevím, proč člověk miluje,
když své touhy propije.
Nevím, čeho je člověk schopen,
nevím, z čeho vzedme chladný popel.
Jedno však vím jistě.
Člověk dokáže milovat jedině čistě.
Autor Platón, 04.05.2009
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tolik pravdivosti v textu
činí tvou báseň jedinečnou
ST

05.05.2009 08:14:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí