Já být sám

Já být sám

Anotace: Tohle je jedna ze starších,kterou jsem ještě nezveřejnil,ptž jsem si nebyl, a pořád nejsem, jistý její kvalitou, ale tak od toho tu jste snad vy, abyste to posoudili, takze .... ENJOY IT :-)

Já být sám
Ona, že ne.
Já jíst sám
Ona na to sere

Já být s ní,
vše je super.
Já jsem v ní
Prý jsem hyper

Bez ní být
To je hovno
Co můžeš chtít
Vše ti není hodno

Sere tě, že nevolá,
odkopne tě,
lásko nevolá.

Pojď blíž,
Buď se mnou chvilku.
Vždyť víš,
že já mám takovou idylku

Ty lžeš,
ale já to žeru
Ty se mnou seš,
na zbytek já seru

Bohužel, všechno pomíjí
Zas jednou budu sám
To mě fakt hrozne ubíjí
Už na to sílu nemám
Autor PECEN-chleba, 05.05.2009
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí