Voda

Voda

Anotace: ...

Mám rád vodu,
je jako ty,
průzračná a čistá.

Nedá se bez tebe žít,
má sladká.

Déle než tři dny
bez tebe nevydržím.
Cítím-li tě na svých rtech,
vím, že promlouvá život.

Obyčejný zázrak.
kterého je málo pro všechny,
vedou o tebe válku.
Už zítra
chtěli by tebou smýt špínu,
krvavé dlaně.
To nedopustím.

Věnuji svobodu moří
v slzách slaných,
protékáš mi dlaněmi za přílivu
nikdo tě neposkvrní.

Lhostejno, že bez tebe umřu...
Autor Taog, 05.05.2009
Přečteno 494x
Tipy 20
Poslední tipující: Agniezka, Tacca, enigman, Bíša, Lota, Kutinečka, labuť, Dota Slunská, Psavec, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí