Půlnoční sen

Půlnoční sen

V temné noci,
mezi lesy,
dvě mrtvé duše,
z hrobek vstávají...

Tajemnou mocí
měsíc kreslí,
do jejich srdce
černé znamení...

Vítr šeptá
slova touhy,
dračí krve
poznání...

V písni smrti
stíny tančí,
probouzejí ostatní...

A rudým hlasem
Ďábel zpívá
sladké verše,
requiem...

Této noci,
naše píseň
zní, jako by
byla snem...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 05.05.2009
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí