Láska

Láska

Anotace: ...

Láska je pták,
který ve světle se vznáší
nad krajinou snů.
Tvá blízkost mi
do srdce naději vnáší
a touhu po tobě do všech dnů..
Mé srdce leží ti na dlaních,
protože jen teplo tvých rukou
v něm život probouzí..
A slunce v mé duši je tvůj smích,
tak rozevři své koutky zas,
ať dnes v noci mě poblouzní,
ať zas vidím světa krás..
Autor Shans, 05.05.2009
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí