SEN?

SEN?

Anotace: ***

Budím se do rána,
Nechci už spát,
Budoucnost je dána,
Musím rychle vstát,

Prvně si dám kávu,
Proč hořce chutná jen,
Vidím z okna dámu,
Jak o ní zdál se mi sen,

Roztrhaný oblek nosí,
Bloudí sem a tam,
O stravu u krámu prosí,
Vždy jí drobný dám,

Jak natáhne svojí ruku,
Prstýnek uvidím v dlani,
Já bolestně zasténám však jen v duchu,
A dlouhé řasy se k ní klaní,

Co se stalo této slečně,
O níž píši tyto sloky,
Děkovat ji budu věčně,
Že každé ráno slyším její kroky…
Autor Gamy, 24.10.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dumala jsem jak to vyjádřit. Ten komentář pode mnou to vystihl. Hořkosladká!

25.10.2005 13:19:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí