Zeměpisná

Zeměpisná

Anotace: Vyznání lásky mé múze

A knedlíky dívky z Číny
Předčili i babiččiny
Místo šikmých oči rovné
Jako holky z Dolní lomné
Vzhlížel jsem k té mladé vdově
Na hotelu v Prostějově
Před spaním mi zpívá rajskou
Píseň bez slov čili thajskou
A když vstanu, vaří čaje
Neustále veselá je
Stává se mou mánií
V Anglii či Francii
V Číně ji však nikdo nezná
Ve skutečnosti je z Hvězdna.
Autor Krikloun, 06.05.2009
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to dávám super tip

06.05.2009 12:06:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí