Rozchod

Rozchod

Anotace: Stává se..

lampa ve tmě jasně září,
náladu má veselou,
slzy na Tvé hebké tváři,
stékající na polštáři,
ty Ti vůbec nesednou.

jen se usměj, dívko zlatá,
a nadechni z plných plic,
život kolem rychle chvátá,
chlapců dost na Tě se ptává,
je jich pořád stále víc.

Už se netrap pro jednoho,
ten Ti za to nestojí,
našel jinou, to je toho,
špatnosti je někdy mnoho,
jednou to však přebolí.

Čas dokáže hojit rány,
to bys nikdy neřekla,
život má dost ostré hrany,
bývá ale stále hravý,
přec bys žalem nelekla.

Zkus na chvíli býti šťastná,
tvář moc už je vybledlá,
rada má může být planá,
už se směješ, no tak sláva,
vždyť se o nic nejedná.
Autor Zdenek, 06.05.2009
Přečteno 399x
Tipy 12
Poslední tipující: pettra, fab four, Psavec, Lady L, Mbonita, NikitaNikaT., Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jak pravdivé
také se mě ptali proč píšu v mužské rodě ty zas o trápení dívky krásné
text plyne jak řeka

06.05.2009 21:35:00 | Lady L

ST! skvěle zpracované, zajímavý styl je ten Tvůj, ale líbí se mi to, je to svým způsobem originální. Obsah čtivý a poutavý, leckdo se v něm uvidí...

06.05.2009 12:10:00 | NikitaNikaT.

líbí se mi to dávám super tip

06.05.2009 12:01:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí