Jsi

Jsi

Anotace: Láska, prý jede na koni bez sedla.

Sbírka: Jak chutná život.

Ráno se sklání do úsměvu,
a pláče,
jako tvé oči,
probuzené loučením.

Jsi jako to ráno,
troufalá, drzá v milování.
Vzal jsem tě do náručí,
nesu k oknu,
a ruce života,
jeho dlaně tě pohladily.
Pohladily po myšlenkách,
které myslí na večer.
Autor Hombre, 06.05.2009
Přečteno 513x
Tipy 1
Poslední tipující: Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí