Láska

Láska

Anotace: zpověď

Koukám se z okna a co oči nevidí,
opuštěná láska mezi domy bloudí.
Adresu ztratila a směr určení.

Koukám se z okna, tahle láska není má,
už ani nevím, jak ta moje vypadá.
Svou jsem před časem ztratil.

Koukám se z okna a nahlas přemýšlím,
v kleci zlaté nechtěla být,
Že prý se v ní strašně dusí.

Koukám se z okna, podlehl jsem přání
a lásku z klece na okamžik vypustil.
Křídly zamávala a byla pryč.

Koukám se z okna, cizí láska stačila by,
v pavučině ze slibů chvíli udržím ji.
Alespoň za pokus to stojí.

Koukám se z okna, šanci asi nemám,
když zůstanu sedět za tím sklem.
Musím ven a hledat tu pravou.
Vím, že někde z okna kouká.
Autor Modrý Adept, 18.06.2004
Přečteno 3435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí