fráček

fráček

Anotace: ,,

Tam mezi konfetami
na bále ožralým
zbyli jsme spolu sami
se zbytky vín
u stolů bez tomboly
říkáš že láska bolí
.........vím

Mohl bych vyprávět
ale za chvíli bude pět
a ptáků ranní zpěvy
tok slov mých přehluší
taky se nesluší
abych ti vrážel klíny
jsem trochu jiný.


Jsem možná z posledních
s fráčkem jak z kabaretu
co věří v etiketu
a v dvoření
a v doteky..letmý
jen když se setmí
né nejsem teplík
i když čtu poezii
a lunu v Kalábrii
v kleče jsem prosil
o přízeň tvou..
Autor zenge, 06.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, Psavec, Mbonita, labuť, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš v sobě mnoho citu...né že ne...ST!

07.05.2009 12:51:00 | Mario de Janiero

...etiketa má něco do sebe... a tvá báseň...super!

06.05.2009 16:59:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí