Ale bolí to, víte?

Ale bolí to, víte?

Kouřící káva..

Jste pomstychtivá? Slečno!
Váš milý za ruku drží jinou.
Slečno?

Káva horká, káva kouřící..

Prosím? Otočte se!
Ach tak.. a ..
Potřebujete něco?
Ne, díky. Odcházím.

Káva stydne, slzy se ohřívají o rozpálenou tvář.

Ne, to vskutku nejsem. Ale bolí to, víte?

Pane? Prosím vás. Opravdu jste nic nechtěl?
Pane! Myslím, že vám není dobře, vypadáte zle.
A... pláčete!
Já vám pane, chci jen pomoci. Vám.

Odešel jste?
Mohu li... Pane!

Slečno, mluvíte si sama pro sebe!
Autor šedá bílá myška, 06.05.2009
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Zpátky, enigman, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že vím...

06.05.2009 18:38:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí