Temnotám zasvěcená

Temnotám zasvěcená

Anotace: za noci "čarodějnic..."

... tak pojď Satane s pentagramem,
dubnová noc s květnovým ránem protnou se v bodě půlnoci
jsem čarodějka na kolenou, otvírám klín, tvář zahalenou...
jedinou svíci zapálenou a bojím se své bezmoci...
zavírám oči, chci to mít, v ústech Tě toužím uvěznit a vychutnat (si sílu hříchu)
podrobit se, potlačit pýchu...
nežádat víc o odpuštění,
tak pojď, než přijde rozednění,
tak pojď, Satane, dám se celá a ukazuj mi, jak se dělá
- abych do zítřka zapomněla...
Autor jednazesta, 06.05.2009
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí